dilluns, 26 de març del 2012

PROVAR FORCES

Encara tocat de la grip i amb el començament de l'alergia primaveral m'he embotit de Anti-istaminics i Gelocatil i ha anat a fer un tomb tot sol per provar com vaig de forces. Els meus companys fa dies que foten canya i no els vull torbar ( sense embuts.... fan molta por).
Un gran dia de sol i calor, he patit prou al Capsacosta intentant seguir la pedalada i la conversa d'un "veteranu" que m'ha volgut fer companyia.
Aixó de la carretera te un puntillo.... pero nomes un puntillo. Com estar al mig de la natura amb els companys no hi ha res.

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?&id=2639137
--> Llegir més...

diumenge, 25 de març del 2012

Cantallops-Coll de l'Auleda-Cantallops

Sortida a les 09 del matí, amb sol. Aquest cop només sortim en José Luís i jo, en Josep.
Sortim direcció a Coll de Medàs, una pujada constant que al principi s'em trevessa, però com que aquest jovent- en José Luis van tant forts, no em queda altre remei que apretar les dents i seguir-lo. Són uns tres quilòmetres, aproximadament, però es passen ràpid.
Del Coll fin a l'encreuament de la Cantina de Recasens, uns tres quilòmetres més, que es fan molt ràpid i a velocitat, ja que la pendent és molt poc pronunciada.




Pujem fins a la cantina, ja una mica més complicada, però no excessivament, aqui a la Cantina, trobem amb la familia Burgas (els homes, que van en moto), i que han pujat a esmorzar. La fem petar una mica i nosaltres continuem ara ja sí fins l'avió, a partir d'aqui fins fins a dalt, la cosa es complica, s'ha de estar una mica en forma per pujar, però com que la pista està arreglada es pot pujar amb més facilitat que abans.





Un cop a l'avió i amb la proximitat del coll de l'Auleda, decidim pujar-hi, i la veritat és que s'ho val. des de dalt la vista és impressionant, llàstima que un cop a dalt el dia no acompanya i fins i tot comença a fer una mica de fred, per tant decidim tornar cap a baix, però farem una petita parada a la Cantina de  Requesens, on ens trobem encara als Burgas.
De baixada i un cop al dipòsit d'aigua que hi ha a dalt de Cantallops, agafem un corriol a l'esquerra i que baixa fins al poble, és molt tècnic, però a l'hora molt divertit, si ho fem amb molta cura.
Enrassat uns vint-i cinc quilòmetres, una sortida ràpida per un dia que anem amb pressa.
us penjo l'enllaç (gentilesa d'en José Luís).

:=:=:Track:=:=:

pepshicola
© 2012





--> Llegir més...

diumenge, 11 de març del 2012

Albanyà-Lliurona-Albanyà

Avui diumenge a les 08 del matí, hem quedat a Albanyà per fer la volta Albanyà-Lliurona-Albanyà, la colla Pollistrol, aquest cop només sortim en Marià i jo en Josep.
Tot i que quedem per sortir puntuals, i en Marià si que ho ha estat, jo he arribat una mica tard- fet i fotut, entre obrir el GPS, carregar track, programar el Polar, estiraments- començem a pedalar a 2/4 de 9 direcció cap al Camping, per un cop passsat el pont del riu, agafar un camí a ma esquerra, cap al Puig d'Albanyà, al principi no té pendent, peró als pocs metres comença la pujada, forta, dura i llarga, ja que pujem durant uns 4 quilometres per una pista amb molta pedra i no és gens agradable.
Un cop superada aquesta primera pendent planajem,(passant per Sant Miquel de la Cirera- parada obligatoria per fer fotos i contemplar l'ermita, fem un petit mosc i seguim- per el mig del bosc, per pista estreta i molt bruta, uns 6 quilometres més, que comença un altre cop la pujada, però ara per cami emporlanat, que ja no deixarem fins arribar un altre cop a Albanyà.
Passem per el costat de Lliurona, i anem pujat, molt mes suau- aixó no vol dir fàcil, fins arribar a la cruïlla que puja fins a Bassegoda o baixa cap a Albanyà, nosaltres pujem fins la font i d'allà cap a can Nou, hon fem un petit esmorzar.
Un cop acabat, la bici i cap a baix per- com ja he comentat abans- una pista completament emporlanada, per facilitar la pujada dels "pijapins", "oquemacos", etc.
d'aquesta manera, s'han acabat las baixades a tot drap, els salts entre els petits turonets, i llogicament s'ha de possar molta cura amb els vehicles que ara sembla que la pista només sigui seva. Deixar la pista forestal així es un GRAN error, és el que té el progrès...
Arribem a Albanyà, i cap a casa que hi falta gent. La sortida és espectacular per les vistes, i per la tranquilitat (que durarà poc).
Si cliqueu aquí, hi ha el track.
Fins diumenge que bé que pujarem a l'avió des de Cantallops. SALUT I CAMES.


pepshicola © 2012
--> Llegir més...

dimecres, 7 de març del 2012

Dia del Pare

Mireu-vos aquest enllaç, ara que s'acosta el nostre dia, per fer-nos o que algú ens faci un bon regalet.

pepshicola © 2012.
--> Llegir més...

dissabte, 3 de març del 2012

Passeig per la plana

Divendres amb sol i amb ganes d'anar en bici, ja que feia quasi un mes que no l'agafava, vaig carregar un track i vaig anar a descubrir i re-descubrir uns quants camins que feia temps que no pasaba per ells i altres que no hi havia passat mai.
Una ruta molt maca que es fa rapit, ja que no hi ha molt desnivell, en 2 horetes i 40 minuts els 34 km amb un parell de paradetes per fer les fotos.








--> Llegir més...