dissabte, 11 de setembre del 2010

Escalfant motors per la pedals

Un cop contrastat el temps amb MeteoFrance i Weather.com hem fet les reserves o sigui que si tot va be el dimecres estarem pedalant muntanyes amunt pel Pirineu Occità. 230 km i uns 6000 mts de pujada.
Ens podreu fer seguiment en línia per la plana de Spot adventures.com buscant Pedals d'Occitania ( a veure si puc penjar el link)
Durant aquest temps hem entrenat prou, ens hem alimentat correctament :) i hem deixat la maquina a punt de solfa, esperem que tot aixó ens ajudi per gaudir de la ruta i poder arrivar aviat als finals de jornada on un cop dutxats i amb un seient mes gran que el nostre darrera (el sillin sembla un tanga) podrem fer-la petar davant unes bierre pression - que estem a la France- comentant la jornada.
Com que no tindrem ni eines, ni esma per publicar res, un cop arrivem penjarem fotos, track i impressions.

SI CLIKEU EL TITOL DEL BLOG ANIREU DIRECTAMENT A LA PLANA DE SEGUIMENT


PEDALS D'OCCITANIA


Share your Adventures with SpotAdventures


Salut i pedals

2 comentaris:

  1. Bee, doncs la maleta esta feta, nomes 9 kg. Per un cop que ens porten la bossa, resulta que no podem portar gairebè res. Ja nomes de barretes, gels energetics etc s'hi van 2kg i 5 mes la maleta, per tant no queda res per la roba, sabates, eines i POLLISTROL per recuperar.
    Crec que no hem deixo res, si no es així ja ho trobarem.
    Les previsions del temps han virat draticament i sembla que tindrem pluja o molta pluja o potser tempesta. Ja ho trobarem.
    Dia 14 sortirem cap les 10/11 per tal d'arribar a Castelnaudary a l'hora gavatxa de dinar una bona cassolette, tot seguit cap a Vielha a recollir la documentació a la oficina de Pedals i als "apartaments Serrano" que son la part de radera del Riu Nere on ja ens varem estar per fer Pedals de foc. Esperem dormir be i sortir a pedalar cap les 8 del matí direció a Bagneres de Luchon.
    ---------- endavant els pedals

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.