diumenge, 5 de setembre del 2010

Plorant i gemegant

Us paso crónica de la sortideta "dominguera" del meus companys, feta per Marià.
Jo de baixa esperant temps millors.








Tot i que els tres components de l’excursió d’avui no estaven amb bones condicions, realitzem igualment  la sortida programada. En Josep desprès de sortir fins altes hores de la nit a l’Acústica de Figueres, en Marià penjat amb el cotxe avariat  fins a mitja nit a Medinya i en J. Carles amb el dit petit del peu trencat desde far quatre dies; sortim de St. Climent a les 8.10 en direcció a Requesens.
 Tot pujant amb gemecs d’un i plors d’altre, a les 9.15 ja estàvem a l’Església Vella de Requesens,  seguim el trajecte fins arribar ales 9.18 a la Cantina de Requesens, que en aquella hora encara era tancat per esmorzar. Dons no hi ha cap més remei que continuar pujant plorant i gemegant fins arribar a l’Avió a les 10.12 . Ràpidament pugem fins el coll d’Auleda per començar el descens, desprès d’uns 800 metres carregant la bicicleta per el GR i un corriol fins agafar el camí que ens portar a Cantallops.
Arribem a Cantallops a la  Societat la Concòrdia a les 11.08, el millor moment del dia, un cigarret un entrepà de bull blanc, comentaris, però......  la presa de fitxar amb la família ens fa fer un esmorzar curt de temps; novament agafem les bicicletes i sense pair l’entrepà a les 12.07 ens trobem al menhir de Vilartolí, fins arribar novament a St. Climent a les 12.20.
Una diada molt bona per les condicions físiques en que ens trobàvem, la nota negativa d’avui es que he perdut el mòbil per aquest paratges tant ben parits que tenim a l’Empordà.

Penjo el track d'avui  al Wikiloc.






imatges d'archiu del 19/07/2009.





2 comentaris:

  1. Ei, Jose ja et queda poc, anims

    ResponElimina
  2. Uauuu,, aquest dia estabem com a motos, hem de veure que varem prendre per repetir

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.