dissabte, 20 de novembre de 2010

Dominical a Maçanet de Cabrenys
El diumenge 24 d'Octubre, dos components de Pollistrol Bike, Josep i Marià convidats per Pere Rigall, (més conegut a la zona que "La Monyos") vam decidir anar a fer una marxa popular de BTT a Maçanet de Cabrenys, però quina és la nostra sorpresa quan veiem que es tracta de la IX Copa Girona de BTT, i que evidentment tot el popular s'ha perdut en favor del competitiu.
Un cop allà vam decidir igualment inscriure’ns i, res cap a la sortida i a pedalar s'ha dit, però a les primeres pujades en Pere, (que portava un ritme fort, tot i que no vol que sigui dit) que no podem seguir (i sobretot Josep); gairebé li obliguem a relantizar. Passem per Can Seguer i continuem el camí per arribar al Coll de Tralles, pel mig d'aquells boscos d'alzines sureres.Seguim molta estona la ruta 6 del BTT Salines Bassegoda, i agafem un sender-trialer molt bonic de baixada on en Pere va fer alguna foto. Seguim la ruta i trobem el primer avituallament, on parem a beure un glop d'aigua i ens comenten en el lloc, que venia una altra trialera més difícil i que el primer corredor ja havia arribat fent la volta llarga, nosaltres portàvem una hora i ens quedava una altra més de patiment per la ruta curta.,Però al nostre ritme seguim aquesta trialera difícil molt trencada amb pedres soltes i continuem pel mig de boscos de castanyers amb alguna pujada per arribar al Mas Quintà, ha on hi havia un altre avituallament i on també coneixien a Pere, com si no, la vam fer petar una estana, també vam fer la foto de rigor i vam decidir Maria i Josep, en contra de la voluntat d’en Pere agafar el sender curt, ja que pel llarg quedava molta pujada i dura. Així que a per l'últim sacrifici ja que l'entrepà ja estava mes a prop de nosaltres.
A l'arribada molt ambient doncs ja donaven els premis, i evidentment nosaltres a buscar el nostre entrepà, que la fam apreta. A estat una sortida molt dura però al mateix temps amb una gran satisfacció per poder fer una volta amb els companys
Us adjunto l'enllaç del track: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1312261

2 comentaris:

  1. La volta molt maca, per tornar-hi

    ResponElimina
  2. Es que no sabeu on es fiqueu, la qüestió es fer pedals hi arribar sans i estalvis. Congratulations.

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.