diumenge, 22 de maig del 2011

Espolla-Tour Madeloc-Espolla

Sortida d'Espolla a les vuit del mati. Protagonistes la IBIS, la MMR, la SPECIALIZED i la TREK (avui falta la SCOTT), enfilem cap el Coll de Banyuls, sembla que el dia serà molt calorós, no hi ha núvols i tot apunta que el sol apretará de valent. Peró tot just sortir del poble notem que la tramuntana comença a bufar, malament ja que tot el camí d'anada és contra vent i en alguns moments ens possa les coses molt difícils.

Arribem a al coll de Banyuls, en José Luís té problemes seriosos amb la roda del darrera, és tubeless i se li ha fet malbé la vàlvula, peró tot i aixó ho solucionem, posem una càmara que portem de recanvi i iniciem el recorregut per la pista que queda a l'esquerra en arribar al Coll, i que puja amb molta suavitat, des d'aquí tenim una vista magnifica de les vinyes que ens queden als peus i que ja tenen un verd preciós, anem pujant amb molta comoditat fins a trobar-nos amb la pista asfaltada que porta directament a la Tour Madeloc.
A partir d'aquí comencen els veritables problemes fins arribar al cim, pujada constant i dura, peró acompanyats de la tramuntana que encara ho empitjora tot molt més, fins als úñltims metres de pujada on el desnivell s'enfiala fins un 26%. Un cop a dalt ens adonem compte que som "GRANS", i que no hi ha pendent que s'ens resisteixi, ni amb tramuntana inclosa.
Aquí dalt les vistes son de postal, fem un petit mosc, ens refem de l'esforç i un cop recuperats, a abaix, per el mateix camí d'anada,... i que bonic que és tot aixó, arribem a Coll de Banyuls i per baixar agafem un corriol que hi ha al costat mateix de la carretera asfaltada; per fer una mica mes divertida la baixada; de seguida s'acaba i tornem a agafar la carretera ja fins a Espolla,
Anem directes al Bar a fer la Coca-Cola i la Cervesa i cap a casa.
Una bona jornada de preparació per la CERDANYA 360º, juntament amb la sortideta d'ahir Roses Cadaqués Roses, ens hem de possar les piles, ja que falta menys de tres mesos.
Si punxeu aquí, hi ha el recorregut.
I Aquí un video.
pepshicola © 2011.

Mes fotos:
















2 comentaris:

  1. Val la pena l'esforç, encara m'he estic recuperant de la satisfacció

    ResponElimina
  2. He aprofitat per penjar alguna foto mes i un video ;)
    Tindrem mes records.

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.