diumenge, 1 de maig del 2011

VII Marxa BTT Mas Pau.





Aquest matí a Mas Pau s'ha fet la VII Marxa BTT. Promoguda per l'Associació d'Amics Mas Pau i amb la colaboració de Sappysports. Aquesta és una ruta nova (núm. 50), preparada i marcada exclusivament per a la ocasió, ja que un cop acabada s'han tret tots els rètols (els que volgeu fer-la només heu de seguir l'enllaç que us posso a "el recoregut").
La sortida es fa cap a les 09:10, amb un bon dia amb sol, i temperatura agradable, com que el recorregut no és exigent ens i podem apuntar a partr dels dozte anys.
I comença la marxa en direcció cap a les afores per anar a buscar un camí que atravessa el Pla de la Torre i que ens portarà per el Pla de Dalt, a la pista paral·lela a la carretera asfaltada GIV-5128 per arribar a Polç, aquí creuem el poble i anem a buscar la rotonda per anar direcció cap els Abeuradors (ja per pista), Sant Nicolau, Hostals dels Oms, Mas Feliu, Romanyà d'Empordà, el Castell, per arribar a les primeres pujadetes una mica exigents abans de Canelles, d'aquí cap al Puig de les Forques, Mas Colomers, Can Miró, Polç i cap a Mas Pau.
S'ha de dir que el ritme seguit és força dur, peró tot i així podem gaudir de vistes impressionants, creuem boscos frondosos, travessem algun rierol amb força aigua, i fins i tot ens despistem en algun punt (tot i que estava bastant ben assenyalat, peró la pressa per la butifarra del final de la Marxa no ens deixa fixar-nos en excés, ni ens deixa temps per parar a fer fotos).
En resum una ruta molt maca per fer un diumenge al matí sobretot tot just quan desperta la primavera, o a la tardor, per tots els colors dels camps.
I el que comentava abans, en arribar un senyor entrepà de butifarra del país., i sorteig d'una BTT. A mí personalment m'ha agradat molt aquesta sortida, i també la organització en sí de la mateixa. El que jo no m'ha agradat tants, és la gent que tot i anar a una Marxa popular i pensada per a tota la familia, no ho tinguin en compte a l'hora d'avançar (passen tan a prop que fins i tot empenyen als que anem tranquil·lment de passeig)
Apa doncs fins la propera i com diu el Pollistrol Joan Carles SALUT I CAMES.

el recorregut, IBP: 40 BC

pepshicola © 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.