dissabte, 11 de juny del 2011

Pujada a Puig d'Esquer.




Sortida des de Vilamaniscle, per anara pujar al Puig d'Esquer i probar material (Casc, guants, sabates),
Avui soms en Jesus, en Joan Carles i jo en Josep.
Sortim una mica tard, com que no fa gaire bon dia, no hi ha cap pressa, el cel està molt tapat i fins i tot sembla que plourà, i bufa una mica de tramuntana, sort que ha parat de seguit; ens ho agafem amb molta calma, avui els objectius son petits, només cal pujar fins dalt del Puig, peró els aconseguim. Pujem fins dalt sense que ningú quedi endarrerit.

Dalt tot contemplant la Serralada del Pre-Pirineu, la plana de l'Empordà i la costa de Colera, LLançà, dona la sensació que no ha estat tant dur, aprofitem per fer unes fotos i comencem la tornada, per una pista nova que baixa molt moderadament, per anar a trobar la que puja, al costat de l'Ermita de Sant Silvestre, i així arribar un altre cop fins a Vilamaniscle, on ens esperen el cotxes per anar rapidament a Garriguella a fer un mosc i cap a casa que s'ha d'arribat d'hora de tant en tant.

Ja que la sortida ha estat curta la crónica també segueix el mateix estil.

si cliqueu aquí hi ha l'enllaç del recorregut. IBP 79 BB*

pepshicola© 2011.





1 comentari:

  1. Bueno com que ja tinc el track aquesta setmana el faré tot sol, si Marià em vol acompanyar serà ben vingut, posaré el Virtual Coach per millorar marca. 0_0
    jose Luis

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.