diumenge, 28 d’agost de 2011

Correr-Dimecres


Ja estem quasi a finals d’agost i comencem la segona ronda dels correr-dimecres, el dimecres 24 de nou tocava a Can Llop-Brugada.
Aquest cop teníem que ser molta colla, però la gent de Cabanes tenia un compromís, els d’Avinyonet per prescripció mèdica, i alguns de Figueres amb problemes d’última hora , no van poder assistir. Però al final vam ser una colla de 9 .
Per primer cop contàvem amb la participació de la família Osuna i el seu gos DYC, i de la Carla; més tots els assidus de cada dimecres. La sortida s'ha fet amb una mica de retard i després de la foto de grup,hem enfilat cap el parc de bombers i per el camí de les Cabotes. L’Oriol sortit al davant ràpidament ens a deixat una distancia de 20 metres de la resta del grup. Nosaltres hem posat de bon principi la nostra "marxeta" mentre els més joves en rialles i burlesques, comentaven la marxa lenta que portàvem.


El recorregut completament planer i bona temperatura dons el dia abans havia plogut i va fer baixar les temperatures.
Mentre en J.Carles i en Biel anaven i venien amb la bicicleta animant els corredors vam arriba a Vilabertran amb les mateixes posicions. L’Oriol davant mirant de reüll que ningú se l’hi acostes i l’hi prengués el primer lloc i darrera el grupet amb algun jove que havia canviat la rialla per una cara de patiment per el “flato” que l’hi havia sortit.
De tornada hem mantingut el ritme fins arribar novament a Figueres.
A l’arribada com és habitual, una mica d’estiraments i una estoneta fent-la petar amb els companys del recorregut de 30 minutets que havíem realitzat.
Com altres dimecres també vam fer un pica-pica de germanor per recuperar les calories perdudes i recuperant-se fins el proper dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.