dimecres, 7 de desembre del 2011

Pla de Tudela del Cap de Creus




Un dia més o cap de setmana, les bicicletes s'han quedat a casa i a tocat el torn a les sabates de




senderisme ("Trekking" amb llengua anglosaxona... ) i què millor que anar al Parc Natural del Cap de Creus, que ens ha acollit amb el mar, el cel i la calma...









A les 9.20 d'avui diumenge 4 de desembre, la Bet i jo (Marià) ja érem al Far de Cap de Creus , amb la motxilla, un entrepà i la màquina fotogràfica per immortalitzar el moment o moments..

Comencem l’excursió, amb el dia una mica ennuvolat però que s'ha anat obrint amb el pas del matí,

Sortim del Far i baixem per la carretera fins a trobar el camí cap a Cala Culip. Desprès de superar el desnivell del Puig de Culip, arribem a la Cala.

Ens dona la benviguda una mar plana i calmada, que invitava a emmirallar-se.......


Tot vorejant la costa arribem al Pla i Platja de Tudela, on no hi queda ni rastre del Club Mediterrané. (no ens hem pogut estar de comentar que quin privilegi tenien els socis d'aquest club , privilegi que ens estava vetat) Allà hem gaudir de la panoràmica i de com s'ha recuperat aquest paratge.


Meravellats d’aquest racó recuperat i després de les pertinents fotografies ens dirigim cap a Cala d’Agulles tot enfilant-nos cap al coll de Ses Portes (era dificil trobar el camí ....i ens enfilàvem com les cabres)


Hem fet un petit respir per assaborir l’entrepà , arrecerats contemplant el paisatge de la cala i l'illa Portaló al fons...

Un cop treta la gana i la mandra, camí de volta cap el Far del Cap de Creus, i com no per cloure l'excursió ......fer un cafè i un cigarret , acaronats pel sol d'hivern i enlluernats pel reflexa del sol en el mar, aquest mar, avui tant calmat i silenciós
















Una matinal per un paratge nostre ,digne d’admirar i res a envejar a altres indrets lluny de casa, de 6.5 quilometres i una durada de 2.30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.