diumenge, 22 de gener del 2012

Trencada a Terrades

Avui una altra sortida sense els Pollistrols. Un desaparegut, altre de ressaca, queden dos, el primer dels últims fent cursa de muntanya a peu i el que queda ens posa les banyes amb la "flaca", i no tinc més remei que sortir amb la "querida". En aquest cas els "queridos" i avui encara més, i ara ho explico.
Sortim de Figueres direcció Llers per les antenes, on ja comencem a treure roba al arribar, baixem fins a Llers i agafem direcció Les Escaules per la ruta direcció el "Puig dels Homes" i passant per la "Font Calenta".
Arribant a Les Escaules i agafem el camí que ens porta al trencant de La Salut de Terrades.
Al arribar al trencant que hi ha abans, direcció Boadella, per la "Ruta Romàntica", (al costat del riu i passarel·les de fusta), una part de la colla ens deixa, i quatre intrèpids continuem la ruta, ja que volem arribar a St. Llorenç de la Muga i tornar per Terrades. La sort ens deixa de banda, primer tenim punxada i desprès trenco el cambi de marxes, i no ens toca altra que tornar cap a Figueres amb la cadena fixada amb una sola marxa per poder pedalar, cosa que és més cansat que tota l'ascensió.
Arribem a Figueres a punt de trobar encara la resta de la colla fent la birra, i poder explicar les batalletes.
Tot i així 34 km i casi 600 mts de desnivell.
Sort del manetes d'en Lluís i que portàvem un trinxa-cadenes, i de la paciència fins a Figueres de la resta del grup a pas del mateix pinyó.






1 comentari:

  1. Aquest canvi feia dies que et feia la guitza. Hem sap greu de que no poguéssiu acabar la ruta, però millor així quant i torneu mi apuntaré

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.