diumenge, 25 de març de 2012

Cantallops-Coll de l'Auleda-Cantallops

Sortida a les 09 del matí, amb sol. Aquest cop només sortim en José Luís i jo, en Josep.
Sortim direcció a Coll de Medàs, una pujada constant que al principi s'em trevessa, però com que aquest jovent- en José Luis van tant forts, no em queda altre remei que apretar les dents i seguir-lo. Són uns tres quilòmetres, aproximadament, però es passen ràpid.
Del Coll fin a l'encreuament de la Cantina de Recasens, uns tres quilòmetres més, que es fan molt ràpid i a velocitat, ja que la pendent és molt poc pronunciada.
Pujem fins a la cantina, ja una mica més complicada, però no excessivament, aqui a la Cantina, trobem amb la familia Burgas (els homes, que van en moto), i que han pujat a esmorzar. La fem petar una mica i nosaltres continuem ara ja sí fins l'avió, a partir d'aqui fins fins a dalt, la cosa es complica, s'ha de estar una mica en forma per pujar, però com que la pista està arreglada es pot pujar amb més facilitat que abans.

Un cop a l'avió i amb la proximitat del coll de l'Auleda, decidim pujar-hi, i la veritat és que s'ho val. des de dalt la vista és impressionant, llàstima que un cop a dalt el dia no acompanya i fins i tot comença a fer una mica de fred, per tant decidim tornar cap a baix, però farem una petita parada a la Cantina de  Requesens, on ens trobem encara als Burgas.
De baixada i un cop al dipòsit d'aigua que hi ha a dalt de Cantallops, agafem un corriol a l'esquerra i que baixa fins al poble, és molt tècnic, però a l'hora molt divertit, si ho fem amb molta cura.
Enrassat uns vint-i cinc quilòmetres, una sortida ràpida per un dia que anem amb pressa.
us penjo l'enllaç (gentilesa d'en José Luís).

:=:=:Track:=:=:

pepshicola
© 2012

2 comentaris:

 1. Molt bona, ara a dalt del coll d’Auleda i a un camí que et porta a La Jonquera, ja el farem.......

  ResponElimina
 2. Hello, SINEQUANUM.

   Your exquisite work leads my impression.
   The passion for the art. It is universal.

   Thank you visit to the garden of the cherry blossoms.
   The prayer for all peace.

  Have a happy Easter. from Japan, ruma ❀

  ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.