dimarts, 29 de maig del 2012

Petita sortida amb "Sorpresa"

Dissabte tenia ganes de anar en bici, i no volia arribar molt tard a casa i fer una sortida nova. Com ho podia fer?. Marià segur que te la solució.
Sortida de 12km amb força pujada per visitar el Coll de Panissars, el Castell de Bellaguarda i tornar a la Jonquera d'on havíem sortit.
El Sol ja pica a Figueres a les 7.45h i al arribar a la Jonquera el temps ha canviat amb núvols i vent. que no duren gaire i s'esvaeixen al pujar el Sol.














Al arribar al Coll de Panissars visitem les ruines romanes  i l'inici del camí de Sant Jaume a Catalunya. Fotos de rigor i travessem la frontera per pujar al Fort de Bellaguarda. Visita per l'exterior, fotos i baixem fins a la Jonquera. He de dir que m'ha sorprès el Fort de Bellaguarda, les vistes i la seva construcció que fa pensar en un Castell de Sant Ferran en petit.
















Ara be la sorpresa, ja que Marià hem proposa pujar a Sant Julià del Torts una vegada ja som a prop de la Jonquera, i com es aviat doncs decidim anar-hi. Uns tres kilometres de pujada amb algun tram força inclinat, i al final arribem amb la llengua fora. Vistes molt bones de la Jonquera  fins a la plana, barrita i a gaudir de la baixada fins, ara si,  la Jonquera.






Al final 20 km i 750 mts de desnivell.

Hi ha llocs a prop de casa que estem farts de veure al anar en cotxe i que ens sorprenen al visitar-los. Recomano la pujada al Coll de Panissars i el Fort de Bellaguarda a peu o en bici, i amb la família per gaudir un matí. També es pot arribar per carretera per la part francesa.

_By JL_


:=:=:=:=:TRACK:=:=:=:

2 comentaris:

  1. Curt però intens, turisme quilometra zero

    ResponElimina
  2. Sort que era una sortideta suau...
    Jo ja pateixo per el diaque toqui tornar-la a fer. Ja estic cansat només de pensar-hi

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.