dimarts, 18 de setembre del 2012

Volta circular Espolla - Requesens - Cantallops - Espolla

Sortim passats els 2/4 de 8 d'Espolla, comencem de seguida la pujada sortejant en les pedres e intentant no caure amb la sorra acumulada als camins. En poca estona ja veiem el Castell de Requesens per la part Est.











Ens apropem i continuant el track fixat pugem fins el replà del castell pes fer una parada tècnica i refer-nos de l'esforç i una petita caiguda d'en Joan Carles. Continuem per un corriol que puja i torna a baixar per sortir a la pista principal cam a la Cantina, tenim que travessar un rierol i una petita resclosa, per sort no hi molta aigua.












Pujada sense parar fins l'avió estavellat i continuem una mica mes per enllaçar el camí de baixada cap a Cantallops. La primera part del camí ha sigut oberta, i ja no tenim que fer un camp a traves fins trobar la pista de baixada, la resta de pista amb molta inclinació i revirada, que no deixa agafar velocitat i a part tindre que saltar o esquivar la pedra solta.
Refrigeri a Cantallops i continuem per un tram d'asfalt fins agafar un altra pista que es porta a Vilartolí i per corriols i pistes i en un moment ens plantem a Espolla.
Força calor però suportable, a part una sortida agradable amb retrobament de camins que feia molt que no hi passava i altres que em descobert avui per primera vegada.

:=:=: Track :=:=:=

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.