dimecres, 19 de març del 2014

Besalú, Beuda, Lliurona

Besalú, Beuda, Lliurona.

El diumenge 2 vam sortir a dos quarts de 8 amb les bicis carregades direcció Besalú. En aquest cop vam ser una barreja de colles; Pollistrols; Transtornats; i Amics del Final Feliç.

 A les 8 i 5 minuts i amb una temperatura de 2º, iniciem la ruta en direcció nord cap a Lligordà, per carretera amb una pendent de mitjana del 4% fins arribar al cap de 5 quilometres a Beuda, A partir d’aquí uns petits puja i baixa per camí fins travessar el torrent d’Espinau, per iniciar la pujada de 5 quilometres amb rampes puntuals del 15%, que ens feien treure les primeres gotes de suor; però que el mateix temps ens feien gaudir d’aquells paratges. Un cop al cim de la collada d’Espinau i amb temperatura molt més agradable de 8º, ens vàrem fer la foto plegats, Jose luis, Esteve, Joel, Jordi i en Marià.

Mentre menjàvem alguna cosa parlàvem arribar-se fins a Lliurona, i així va ser desprès d’uns puja i baixa de 4’5 qm i pesant per el costat de la majestuosa alzina del Lladre, arribem al coll de la Creu i posteriorment a l’escola de Lliurona. Ràpidament vàrem tornar a la collada d’Espinau, i agafar un corriol de 2.8 qm una mica pedregós i tècnic que ens obligava a posar el peu el terra més d’un cop, fins arribar al mas de La Coma del Roure i Sant Miquel. A partir d’aquí un llarg descens de 8 qm amb fondejades i vistes dignes de veure , que recreava les vista.
Un cop a baix faltava 7 qm, passant per el mig de boscos i per corriols, tenim l’absort de trobar-te penjat al mig del bosc un esquelet.
Tot continuant amb les petites rampes que ens trobàvem les cames ja començaven a flaquejar , peó al final amb 38 qm i 1090 de desnivell. Arribem a Besalú a fer un merescut refrigeri i comentar la maca ruta assolida.







:=:=:=:=:=:Track:=:=:=:=:=

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.