diumenge, 13 de febrer de 2011

Serra de Palau amb boira

Avui sortida en solitari a recórrer un nou track per la “Serra de Palau”, com que el tram es relativament curt surto directament de Figueres.
Busco un tram entre Figueres i Llers que no toques l’asfalt per la banda dreta de l’autopista per no passar per el de la setmana pasada la “  Xuminus trail ” que va per Les Garrigues, i l’enganxo amb el que em disposo a fer avui...
Començo a les 9:05 amb 2-3 graus i una boira que no es veia un pebrot, desprès de 1,5 km, comencen els problemes, la ruta que em vaig marcar està tallada per l’ AVE, intento seguir una variació però em decanto per anar a Llers per la carretera ja que la falta de visibilitat em tira enrere l’idea de buscar un nou camí.Arribant a Llers congelat, ja que boira i el baf es van glaçant als guants i el braços, em paro on comença el track dels corriols, canvio als vidres de boira  de les olleres i en marxa.Mes problemes, el track original esta mal calibrat i aquesta ruta te molts trencants, i la boira i les alarmes del roadbook no ajuden, decideixo anar per feina i passar de navegar i nomes seguir la ruta, i com que la boira es molt pixanera dintre el bosc també acabo per prescindir de les olleres. Per acabar de arrodonir-ho em trobo en mig d’una batuda de senglar, menys mal que encara estan encercant als porcs i no hi ha trets, surto per cames, arribo a 174 pulsacions.


La nota positiva l’entorn, bona ruta passant per sendes, caminets i pistes, travessant camps i boscos de alzines i un parell de rieres, poques pujades fortes i baixades per disfrutar.
A mitja ruta comença a pujar la boira i surt el sol, surto del bosc i gaudeixo de les pistes amples fins Llers, plàtan i barrita i a fer cames fins a Figueres,  rapit que fa baixada. Total uns 29 km, 2h30 sobre la bici i a les 12 a casa, a final tot ha sortit be, sortida molt maca.


Per la propera vegada fins a Llers per la “Xuminus trail ” i enllaçar amb la de “Serra de Palau” i tornar per carretera si no trobem altre opció.

Track   

2 comentaris:

  1. Sense sol i sòl, les rutes son diferent, un dia la farem amb sol i acompanyat,

    ResponElimina
  2. Opino el mateix que en Marià, les sortides tot sol, son un altre cosa, ja veuras la propera vegada tots junts com canvia tot.

    pepshicola.

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.