diumenge, 11 de març del 2012

Albanyà-Lliurona-Albanyà

Avui diumenge a les 08 del matí, hem quedat a Albanyà per fer la volta Albanyà-Lliurona-Albanyà, la colla Pollistrol, aquest cop només sortim en Marià i jo en Josep.
Tot i que quedem per sortir puntuals, i en Marià si que ho ha estat, jo he arribat una mica tard- fet i fotut, entre obrir el GPS, carregar track, programar el Polar, estiraments- començem a pedalar a 2/4 de 9 direcció cap al Camping, per un cop passsat el pont del riu, agafar un camí a ma esquerra, cap al Puig d'Albanyà, al principi no té pendent, peró als pocs metres comença la pujada, forta, dura i llarga, ja que pujem durant uns 4 quilometres per una pista amb molta pedra i no és gens agradable.
Un cop superada aquesta primera pendent planajem,(passant per Sant Miquel de la Cirera- parada obligatoria per fer fotos i contemplar l'ermita, fem un petit mosc i seguim- per el mig del bosc, per pista estreta i molt bruta, uns 6 quilometres més, que comença un altre cop la pujada, però ara per cami emporlanat, que ja no deixarem fins arribar un altre cop a Albanyà.
Passem per el costat de Lliurona, i anem pujat, molt mes suau- aixó no vol dir fàcil, fins arribar a la cruïlla que puja fins a Bassegoda o baixa cap a Albanyà, nosaltres pujem fins la font i d'allà cap a can Nou, hon fem un petit esmorzar.
Un cop acabat, la bici i cap a baix per- com ja he comentat abans- una pista completament emporlanada, per facilitar la pujada dels "pijapins", "oquemacos", etc.
d'aquesta manera, s'han acabat las baixades a tot drap, els salts entre els petits turonets, i llogicament s'ha de possar molta cura amb els vehicles que ara sembla que la pista només sigui seva. Deixar la pista forestal així es un GRAN error, és el que té el progrès...
Arribem a Albanyà, i cap a casa que hi falta gent. La sortida és espectacular per les vistes, i per la tranquilitat (que durarà poc).
Si cliqueu aquí, hi ha el track.
Fins diumenge que bé que pujarem a l'avió des de Cantallops. SALUT I CAMES.


pepshicola © 2012

3 comentaris:

  1. Per tornar-la a fer amb la cilla pesigolla.

    ResponElimina
  2. Només m'ho heu de dir, jo repeteixo, ja que en tinc molt bon sabor de boca.

    ResponElimina
  3. La mandra sempre hi es a la hora de sortir, però va ser maca

    ResponElimina

Benvinguts a Pollistrol Bikers.
Pots deixar el teu comentari o demanda i si podem/volem et contestarem.
Gracies per comentar i si no estas inscrit no oblidis de deixar el nom , enllaç o email.